Dahlameroğlu; "Ötelemeye Devam Ederlerse Eylem Planı Hazırlayacağız"

DİĞER

Vücut Geliştirme Federasyonu başkanı Ali Dahlameroğlu salonların açılmasına yönelik adım atılmaması ve bu konunun gündeme gelmeden ötelenmek istenmesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Ülkedeki koronavirüs sonrası açılımlar devam ederken spor salonlarının gündeme gelmemesi ve ötelenmek istenmesi spor salonları sahiplerini harekete geçirdi.

Spor salonları sahipleri ve işletmecileri önceki gün Lefkoşa Atatürsk Stadı park alanında buluşarak konyla ilgili federasyon başkanı Ali Dahlameroğlu’ndan bilgi aldı.

Ali Dahlameroğlu “bakanlar kurulu toplantısında bireysel sporlar konuşuldu ancak vücut geliştirme konuşulmadı. Bu konuda herhangi bir açıklama ve gelişme olmadı. Bütün sporlar pazartesi görüşülecek dendi” dedi.

Ali dahlameroğlu Sağlık bakanlığının görüşünün spor salonlarının açılması yönünde olduğunu belirterek “birçok şey duyuyoruz. Herkes çok samimi konuşuyor. Geldiğimiz son nokta konunun Pazartesi günü görüşüleceği yönündedir” dedi.

Dahlameroğlu “Biz salonlarımızı açıp normale dönmeye çalışırken spor salonlarında bulaşma olacakmış gibi davranılması bizi üzmüştür. Bu aynı zamanda halkın da spor salonlarına farklı bakmasına neden olmaktadır” diyerek spor salonları işletmecileri ve sahiplerinin konunun ötelenmesi durumunda yeniden toplantı yaparak eylem planı hazırlayacaklarını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.