Cahitoğlu, Sami Hamidi’yi kabul etti..!

DİĞER

22-25 Eylül tarihleri arasında International Fitnes Body Building’in düzenlediği ve dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen organizasyonda Arnold Clasicc kategorisinde ferdi olarak üçüncülük elde eden Sami Hamidi, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti.

 






Hüseyin Cahitoğlu başarılı sporcuyu kabulünde yaptığı konuşmada, Uluslararası Vücut Geliştirme Federasyonu’nun (IFBB) düzenlediği büyük organizasyonda ilk kez Kıbrıslı Türk bir sporcunun kürsüye çıktığını belirtti. Sami Hamidi’nin IFBB bayrağı altında yarışmaya katıldığını ve üçüncülük elde ettiğini aktaran Cahitoğlu, sporcunun almış olduğu dereceden dolayı mutlu olmakla birlikte son derce gururlandıklarını aktardı.

Hamidi’ye Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından malzeme ve maddi desteğin verildiğini de aktaran Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, görüşme sonrası Sami Hamidi’ye plaket takdim ederken, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün ifade ettiği başarılı ve elit sporcuya destek sözünün olduğunu bu nedenle ilerleyen organizasyonlarda başarılı sporcu Sami Hamidi’ye her türlü maddi ve manevi desteğin Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından süreceğini söyledi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.