Çağer ‘’Zorlu süreç bizi bekliyor’’

DİĞER

Yeni sezonda birinci ligde mücadele edecek olan Esentepe 15 Temmuz Pazartesi yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.

Teknik direktör Hüseyin Çağer yaptığı açıklamada, kadroyu koruma konusunda ciddi mesafe kat ettiklerini bununda kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini ifade eden Esentepe Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, 15 Temmuz’da çalışmalara startı vereceklerini ifade etti.

Yerli transfer konusunda iki stoper ile görüştüklerini ve beklemeye çekildiklerini belirten Çağer, yabancı oyuncu konusunda ise iki TC’li ile anlaşma sağladıklarını ifade etti. 1’i merkez orta saha diğeri ise forvet olan TC’li oyuncularının hazır olduğunu ifade eden Esentepe Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, yerli oyuncu konusunda ise istedikleri isimleri takıma kazandırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

15 Temmuz’da yapacakları sezon açılışı ile birlikte haftanın 6 günü çalışacaklarını söyleyen Çağer, Ağustos ayında düşündükleri kamp içinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Esentepe olarak geçen sezon ki sürecin bilincinde olduklarını ifade eden Çağer, yeni sezonda iyi ve keyifli işler yapmak için sıkı bir çalışma programının kendilerini beklediğini ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.