Bulutoğluları yine Zirvede..!

DİĞER

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun düzenlemiş olduğu 2017-2018 Sprint Şampiyonası ENL Global sponsorluğundaki kış kupası ikinci yarışa ENLGLOBAL Lefkoşa Ralli Sprint 19 aracın katılımıyla gerçekleşti.

 




Lefkoşa’nın güzel havası eşliğinde izleyici katılımının büyük olduğu 4.15km’lik Sprint Yarışı; Deneme geçişi, İlk Geçiş ve İkinci Geçiş olmak üzere 3 kere geçilerek tamamlandı.



Çekişmeli geçen yarışta Mustafa Bulutoğluları – Selio ikilisi yarışı kazandılar.



İnönüde gerçekleşen ilk yarışın sonuçlara değişmezken, Cevdet Alptürk – İbrahim Kara yarışı ikinci, İbrahim Damdelen – Ahmet Behlül yarışı üçüncü olarak tamamladılar.



ENL GLOBAL ana sponsorluğunda gerçekleşen yarışta Sınıf N de birinci Cahit Yetkili – Harun Çakır, Sınıf 4 de birinci Halil Mulla-Doğa Koyuncu, Sınıf 2 de Cevdet Alptürk –İbrahim Kara, Sınıf 1 de Mustafa Bulutoğluarı – Ahmet Buzlukçuoğlu,İlk Kez Açılan Sınıf R da Göksel Macila-Buğra Tabak,T1 de Ahmet Esendağlı – Veli Esendağlı , T2 de Serhat Karaoğlan-İsmail Karataç,Kadın Co-Pilotlarda Başak Sezinler ve Gençlerde Cevdet Alptürk- Buğra Tabak birinci oldular.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.