Bulgaristan'dan Şampiyonluk çıkardık..!

DİĞER

Bulgaristan’ın Sofya şehrinde gerçekleştirilen festivalde 15 ülke sporcuları ile yarışan Kıbrıs Türk Aerobik Kangoojumps Spor Derneği takımı rakiplerini geride bırakarak birinci oldu

 



Kangoojumps ayakkabıları ile yapılan Aerobik Uluslararası festivalde yarışan sporcularımız birinci gelerek şampiyon oldu.

24-27 Eylül 2015 tarihlerinde Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenen festivalde KKTC Jimnastik Federasyonunun tescilli kulübü Aerobik KangooJumps Spor Derneği takımı mücadele etti. Türkiye, Yunanistan, İspanya, Ukrayna, Sırbistan, Hırvatistan, Macaristan, Almanya, İtalya, Avusturya, İrlanda, Bulgaristan, Moldova, Portekiz ve İsrail olmak üzere toplam 15 ülke sporcuları ile yarıştıkları festivalde üstün performans sergileyen Aerobik KangooJumps takımımız Antrenörleri Tatiana Petrica Demiralp’ın katkıları ile rakiplerini geride bırakarak 1. Olmanın gururunu yaşadılar.
Şampiyonada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ardından Romanya ikinci, Moldova ise üçüncü gelerek podyuma çıkma başarısı gösterdiler.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.