Borankan Fırtınası..!

DİĞER

2015-2016 Büyükler Ferdi Bilardo Şampiyonası’nda 2. Ayak karşılaşmaları tamamlandı. KKTC Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda adeta Borankan fırtınası yaşanıyor. Hüseyin Borankan ilk ayağın ardından geçtiğimiz gün "9 Top" disiplininde oynanan 2. Ayak karşılaşmalarını da ilk sırada tamamlamayı başararak rakiplerine gözdağı verdi





2015-2016 Büyükler Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda adeta Borankan fırtınası yaşanıyor. "8 Top" disiplininde oynanan ilk ayağın ardından geçtiğimiz gün 9 Top" disiplininde oynanan 2. ayağı da ilk sırada tamamlamayı başaran tecrübeli bilardocu Hüseyin Borankan rakiplerine gözdağı verdi.

Geçtiğimiz gün Number Eight Bilardo Salonu'nda oynanan final karşılaşmaları ile tamamlanan 2. Ayak müsabakalarında çekişmeli karşılaşmalar oynandı. Yarı Final'de Berk Mehmetcik ile Mustafa Alnar, Hüseyin Borankan ile Rüstem Aygünlü karşı karşıya geldi. Mustafa Alnar'ı 9-8 mağlup eden Berk Mehmetcik ile Rüstem Aygünlü'yü 9-7 mağlup eden Hüseyin Borankan finalde karşı karşıya geldiler.
Çekişmeli geçen final karşılaşmasını 9-7 kazanan Hüseyin Borankan "8 Top"un ardından "9 Top"u da ilk sırada tamamlamayı başararak şampiyonluk yolunda avantaj elde etti.
Toplam 5 Ayak üzerinden gerçekleştirilecek KKTC 2015-2016 Ferdi Bilardo Şampiyonası'nın ardından KKTC Şampiyonunun yanı sıra ülkemizi Avrupa şampiyonalarında temsil edecek "Büyükler " ve "Gençler " Bilardo Milli Takımları da belirlenmiş olacak.

 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.