Bilardocular Antalya Yolcusu..!

DİĞER

T. C Bilardo Federasyonu ile yapılan işbirliği anlaşması gereği dört sporcumuz Antalya’da eğitim alacak. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen elit sporculara yönelik eğitime katılmak için sporcularımız Berk Mehmetcik, Mustafa Alnar, Berk Soykara ve Osman Şanlısoy Antalya’ya uçacak





Bilardocularımız Türkiye Cumhuriyeti Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen eğitim programına katılmak üzere Antalya’ya uçacak.

Geçtiğimiz ay ülkemizde gerçekleştirilen ve ünlü Alman Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert tarafından elit sporculara yönelik olarak verilen eğitimin devamı niteliğindeki eğitime ülkemizden Berk Mehmetcik, Mustafa Alnar, Berk Soykara ve Osman Şanlısoy katılacak. Sporcularımız, Antalya’da 15-19 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim programı için 14 Mart 2016, Pazartesi günü Antalya’ya uçacak.
Avrupa Şampiyonası öncesi sporcuların motivasyonu açısından büyük önem taşıyan eğitim, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti Bilardo Federasyonu arasında imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde gerçekleştiriliyor.
Bilindiği gibi geçtiğimiz ay Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirilen eğitime sporcularımızın yanı sıra TC Bilardo Federasyonuna bağlı üç sporcu da katılarak eğitim almıştı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.