Bekiroğluları; “Liglerimizi Hızlandırıp Tamamlayacağız”

DİĞER

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğluları Corona virüs salgını sonrasında ligi yeniden organize edeceklerini söyledi.

Masa Tenisi Federasyonu BAşkanı Mustafa Bekiroğluları, gerekirse transfer dönemini aktif bir biçimde geçireceklerini ancak yapılan transferlerin ligin sonunda devreye gireceğini düşündüklerini söyledi.

Bekiroğluları, mali konularda sıkıntı yaşamaya devam ettiklerini ancak kişisel bağlantılarla konuyu bugüne kadar çözdüklerini ancak devlet katkısının faaliyetlerin devamı açısından önemli olduğunu kaydetti.

Bekiroğluları, 2016 yılında başladıkları ve takibe aldıkları federasyon binası yanındaki Maliye Bakanlığına ait arazi konusunda da Temmuz ayında yeniden spor dairesi ile birlikte girişim başlatacaklarını söyleyerek, bu konuda projelerinin hazır olduğunu ve masa tenisi camiasına güzel bir tesis kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Bekiroğluları, 2016 yılında eğer araziyi almış olsaydık 2018 yılında bu tesisi hizmete sokmuş olacaktık çünkü o dönemde mali kaynak konusunda çalışmalarımız sonuç vermiş ve kaynağı hazırdı. Ancak bugün için yeniden kaynak araştırması yapmamız gerekecek dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.