Başel anısına yarıştılar..!

DİĞER

Eğitim Temalı 2019 Girne Satranç Turnuvasının onuncu turunda Ülke’nin sevilen insanlarından, 2015 yılında vefat eden, emekli öğretmen Denkay Başel anıldı. Turnuva öncesinde yapılan törene merhumun ailesi, sevenleri ve satranççılar katıldı.

10. Turda Bsw Holding İle Yeşil Barış Haftanın En Başarılı Takımları Oldu

BSW Holding Satranç Takımı onuncu turda aldığı farklı galibiyetle 53,0 puana ulaşarak gelecek hafta oynanacak son tura en şanslı şampiyon adayı olarak girdi. Yeşil Barış Hareketi Satranç Takımı ise farklı galibiyeti ile son haftada da şampiyonluk adayı olduğu iddiasını devam ettirdi.

Baştan beri turnuvanın en başarılı takımlarından olan Kuydul Turan Satranç Takımı bu hafta beraberliğe razı olunca üçüncülüğü kabullendi yorumu yapıldı. Beraberlikle haftayı kapatan Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı Satranç Takımı, Villaggio Templos Restaurant Satranç Takımı, Borucu Süt Ürünleri Satranç Takımı, Özyalçın İnşaat Satranç Takımı, Magic Touch Satranç Takımları konumlarını koruyan takımlar oldu.

Schindler Satranç Takımı, Girne Deniz Plaza Satranç Takımı ve Doğan Türk Birliği Satranç Takımları haftayı kayıpla kapattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.