Başçeri, Yarköy Tesislerini Gezdi..!

DİĞER

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri beraberinde TC Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi başkanı Bilal Kendirci ve Müsteşarlardan oluşan bir heyetle İskele ilçesine bağlı Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Çağlar Karadağ, Sefa Kurukafa, Yarköy Muhtarı Şerif Dolu, Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü başkanı Muharrem Yamuk ve köy halkı tarafından karşılanan heyet sırası ile TC Elçilik katkılarıyla 2018 yılında yapımı tamamlanan köy meydanındaki Çok Amaçlı Kültür Merkezini, 260 m2 Spor Kompleksi içersinde yer alan tesislerde incelemelerde bulundu.

Gençliğe Sahip Çıkınız

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, TC Elçiliği olarak KKTC ye ekonomik, Sportif ve tesisleşme olmak üzere her alanda geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında tam destek verileceğini ve gençliğe sahip çıkılması mesajını verdi.

Teşekkür Edildi

Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü başkanı Muharrem Yamuk ise takım ve projelerle ilgili bilgi vererek, gençliğe sahip çıkılması notasında verilecek destekler ile devam edileceğini belirtti. TC Elçiliğinin projeleri hayata geçirme noktasında bugüne kadar verdiğ katkı ve desteğe teşekkür eden başkan Muharrem Yamuk, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri beraberindeki heyete yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dildi.

El İşleri Hediye Edildi

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri beraberindeki heyete yaptığı ziyaret sonrasında Yarköy Kültür Sanat Ve Eğitim Derneğine üye kadınların yapmış oldukları el işleri hediye edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.