“Avrupa’da Oynamalısınız”

DİĞER

Alman Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert Kuzey Kıbrıs bilardosu hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. Kuzey Kıbrıs’ta genç bilardocular için güzel bir sistem kurulduğunu ifade eden Eckert, başarı için Avrupa’nın en iyi turnuvalarında oynanması gerektiğinin altını çizdi





Alman Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert bilardo sporumuz ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede başarı için Avrupa’da çok daha fazla turnuvalarda oynanması gerektiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nun davetlisi olarak ülkemizde eğitim vermekte olan ünlü eğitmen Kuzey Kıbrıs bilardosu ile ilgili olarak çarpıcı tespitlerde bulundu. Kuzey Kıbrıs’ta genç bilardocular için güzel bir sistem kurulduğunu ifade eden Eckert, Berk Mehmetçik’in elde ettiği Dünya 3’üncülüğünün ardından başarılarına devam etmesi gerektiğini söyledi. Genç sporcularımızın başarılı olabilmeleri için Avrupa’da çok daha fazla oynamaları ve en iyi turnuvalara katılmaları gerektiğinin altını çizen ünlü eğitmen, Mili Takım sporcularının birlikte çalışmalarının da önemli olduğuna dikkat çekti.

Bilardo sporunda başarılı olmak için “Sebatlı olmak”, “Zevk alarak oynamak” ve “Motive olmanın” başlıca üç konu olduğunu ifade eden Alman Eğitmen ileride Avrupa’da başarılı olabilecek çok kabiliyetli genç sporcularımız olduğunu sözlerine ekledi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.