Avrupa Şampiyonasında Tarihi Başarı..!

DİĞER

Futbol Tenisi Milli takımlarımız bu yıl Romanya'nın Bükreş'e bağlı Izvorani Sydney 2000 Olimpiyat evinde gerçekleştirilen XIII. Futbol Tenisi Avrupa Şampiyonasında Bayanlar tekli, ikili ve üçlü kategorilerinde Avrupa ikinciliği, ikili mix kategorisinde ise Avrupa üçüncülüğü elde etti.





Futbol tenisi Milli takımları Romanya'nın Bükreş'e bağlı Izvorani Sydney 2000 Olimpiyat evinde gerçekleştirilen XIII. Futbol Tenisi Avrupa Şampiyonasında Bayanlar tekli, ikili ve üçlü kategorilerinde Avrupa ikinciliği, ikili mix kategorisinde ise Avrupa üçüncülüğü elde etti. Federasyon tarafından yapılan açıklamada ise, Romanya'da gerçekleştirilen Şampiyonaya katılmamızı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sn. Mustafa Akıncı, ve Başbakanlığımıza bağlı Spor Dairesi Müdürü Sn. Hüseyin Cahitoğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkür eder verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerin başarılarımıza yenilerinin ekleneceğini büyük bir güven ve gururla belirtmek isteriz.


Bu büyük başarının oluşmasında hiçbir karşılık beklemeden özveri ile çalışan Teknik Menajer Hişam Tarazi, Antrenörümüz Makbule Nurtunç,


Sporcularımız Ayşe Mullacuma,Zehre Borazancı,Zeliha Ersöz,Cemre Kara,Mehmet Aksunlar,Süleyman Devecioğlu,Talat Nurtunç,Erol Adem,Doğukan Doğu ve Yunus Cildan ve Fifta Hakemimiz Katriye Kontosoğlun'a teşekkür ederiz.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.