Asım Aras’tan Antalya’da Müthiş Performans..!

DİĞER

Başarılı tenisçimiz Asım Aras Astan, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Ten Pro Turnuvası’nda bir şampiyonluk bir de ikincilik yaşadı.

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü sporcusu Asım Aras Astan, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Ten Pro Turnuvası’nda iki kategoride çifte başarı yaşadı.

12 yaş kategorisinde şampiyon olan ülkemizin başarılı alt yapı sporcusu Asım Aras Astan, 13 yaş kategorisinde de final oynadı. Final maçını 3 sette kaybeden başarılı sporcumuz ülkesine 2 kupa ile dönüyor.

Rafael Nadal, Novak Djokovick gibi önemli sporcuların akademilerinde de düzenlenen Ten Pro turnuvalarının Antalya’da düzenlenen bacağında ülkemizin alt yapısında önemli işler yapmaya başlayan Asım Aras Astan, sergilediği performans ile göz doldurarak Rafa Nadal Tenis Akademisi’nden davet aldı.

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün başarılı sporcusu Asım Aras Astan’ı ve onu yetiştiren kulübümüzün başantrenörü Mustafa Ülker ile yardımcı antrenörlerimizi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.” İfadelerine yer verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.