Alnar Bronz Madalyayı Garantiledi..!

DİĞER

Oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başaran Mustafa Alnar Yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Alnar final mücadelesinde Honkong’lu sporcu Robbie James Joaquin Capito ile karşılaşacak.

 



Dünya Bilardo Birliği WPA tarafından Moskova’da gerçekleştirilen 2017 Gençler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi KKTC Bayrağı altında temsil eden sporcumuz Mustafa Alnar çıktığı 4 karşılaşmanın dördünü de farklı kazanarak Yarı Final’e yükseldi. Çeyrek Final maçında ev sahibi Rusya’nın favori sporcusunu 9-4 lük skor ile geçmeyi başaran sporcumuz bu başarısı ile Yarı Finale yükselerek Bronz Madalyayı ülkemiz adına garantiledi.

Mustafa Alnar yarın KKTC saati ile 10:00’da Dünya Gençler Şampiyonası Finali’nde mücadele edecek. Mustafa Alnar Yarı Final maçında Honkong’lu rakibi Robbie James Joaquin Capito ile karşılaşacak. Diğer Yarı Final karşılaşmasında ise Hersek’ten Sanjin Pehlivanovic Polonya’dan Wictor Zielinsky ile karşılaşacak. Elde edilen bu sonuçlarla, KKBF’nun üye bulunduğu Avrupa Kıtası Örgütü, Avrupa Cepli Bilardolar Federasyonu EPBF Yarı Finale yükselen 4 sporcudan üçünün Avrupa Kıtası’ndan olmasından dolayı çok memnun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.