Afrodisia 2015’de ilk gün tamamlandı..!

DİĞER

Kyrenia Off Road Kulübü’nün organize ettiği, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün sportif direktörülüğü üstlendiği ve Kale Boya, Magic Touch ile Era GPS’in sponsorluğunu yaptığı Afrodisia 2015 Rally Raid mücadelesinde ilk gün tamamlandı.

 




Dün akşam Girne Belediye meydanında, Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü’nün katılımıyla yapılan sembolik startın ardından ekipler geceyi geçirmek üzere Lapta Gençlik kampına gittiler. Son kontrollerin ve sporcu bilgilendirme toplantısının ardından dinlenmeye geçen ekipler zorlu etapların geçileceği ilk güne bugün Lapta gençlik kampından başladılar.


Güngör, Tirmen ve Turnalar bölgelerinde 3 özel etap, Esentepe ve Yeni Erenköy bölgelerinde ise 2 açık etap, toplam uzunluğu yaklaşık 240 kilometre olan 5 etabın ardından ekipler ilk günü Kantara gençlik kampında tamamladılar.


İlk gün dereceleri henüz açıklanmazken çekişmeli bir yarış geçtiği, hem Ralli, hem de Raid kategorisinde kıyasıya bir birincilik mücadelesi yaşandığı açıklandı.


Afrodisia 2015’in ikinci gününde ekipler yine 5 etap geçecekler. Kulüpten yapılan açıklamaya göre seyircilerin Yeşilköy girişinde, itfaiye binasının arkasında bulunan ormanlık alandan 12:45 itibari ile yarışı izleyebilecekleri duyuruldu. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.