YDÜ ve Koop avantajlı

BASKETBOL

Basketbol U 17 Erkekler Ligi Play-Off ilk maçlarında Yakın Doğu Üniversitesi ile Koopspor rakiplerini yenerek seride 1-0 öne geçtiler.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ve İki maç kazanım esasına göre statüsü yapılan yarı finallerin ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi zorlanmadan Akdeniz Spor Birliği'ni 43 sayı farkla 88-45 yenerek seride 1-0 öne geçti. Maçta YDÜ adına Enes 27 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.
Yarı finalin çekişmeli maçında Koopspor, Mağusa Gelişim Akademisi'ni 88-78 yendi ve seride 1-0 avantajlı duruma yükseldi. Baştan sona çekişmenin yaşandığı maçta Koop adına Halil 31 ve MGA adına da Utku 32 sayı ile maçta öne çıkan isimler oldular.
Koopspor - Mağusa Gelişim Akademisi serinin ikinic maçını yarın saat 17.00'de oynayacaklar ve Koopspor maçı kazanırsa finale çıkacak, MGA kazanması halinde ise iki takım 20 Ağustos cumartesi ünü finale kalma mücadelesi verecekler.

U 17 Kızlar Ligi’nde fikstür çekildi
Öte yandasn U 17 Kızlar Ligi fikstürü çekildi.
Eylül ayı başında başlayacak olan ve 5 takımın yer alacağı ligde ilk hafta eşleşmeleri Levent - Akdeniz Spor Birliği ve Gençler Birliği - Alsancak takımları karşılaşacaklar. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile haftayı maç yapmadan geçirerecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.