Muhteşem Turnuva Sona Erdi..! Basketbola Doyduk..!

BASKETBOL

YDÜ’nün ev sahipliğinde kadın basketbolunun önemli takımları ile yıldız isimlerini KKTC’de bir araya getiren “Uluslararası Dr. Suat Günsel Turnuvası” Kuzey Kıbrıslı basketbol severlerin yoğun katılımıyla sona erdi. Turnuvanın finalinde İspanyol ekip CB Avenida, ev sahibi YDÜ’yü 61-56 yenerek birinci oldu. YDÜ ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

 




NEU RA25 Spor Salonu’nda dört gündür devam eden turnuvada, Galatasaray altıncı, Castors Braine beşinci, Hatay BŞB dördüncü oldu. Turnuvada USK Prag üçüncü, Yakın Doğu Üniversitesi ikinci CB Avenida ise şampiyon oldu. CB Avenida takımı şampiyonluk kupasını Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel’in elinden aldı. Yakın Doğu Üniversitesine ise ikincilik kupası Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu tarafından verildi.

Takımlara Teşkkür edildi...

Dört gün süren ve Kuzey Kıbrıs Kıbrslı basketbol severleri basketbola doyuran turnuva sonunda, takımların Başantrenörleri ile maçları yöneten hakemlere turnuvaya katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Turnuva boyunca maçları yayınlayan Bayrak Radyo Televizyon Kurumuna da turnuvaya koyduyu katkıdan dolayı plaket verildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.