Mapfree, Kupa Aşkına..! (56-45)

BASKETBOL

Basketbol Kıbrıs Kupası yarı final maçında maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Mapfree rakibi GAÜ’yü 56-45 mağlup ederek finale adını yazdıran taraf oldu. Mapfree’de Pajkoviç attığı 16 sayı ile takımının finale kalmasında önemli bir pay üstlendi.





Yer:
Güzelyurt Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Ahmet Maslakçı, Salih Işık, Burak Pehlivan

Mapfree: Luka Pajkoviç(16), Erinç, Mert, Mustafa Taçoy, Mustafa Rıfkı(12), Hasan(3), Mustafa(4), Bert, Aral, Sayar(6), Hasan Olkan(6), Mılos Macura(9)

GAÜ: Batuhan(10), Çağakan, Selih(1), Kutay, Erdem(5), Gordon Glozomıç(18), İbrahim, Mustafa(2), Alpay(4), Ehsan, Berk, Arif(5)

 

Basketbol Kıbrıs Kupası yarı final maçına iyi başlayan taraf Mapfree oldu Mustafa Rıfkı ve Pajkoviç ile etkili olarak ilk periyotu 13-9 önde tamamladı. Üstünlüğünü 2.periyotta da sürdüren Mapfree soyunma odasına GAÜ karşısında 31-17 önde gitti.

2.devreye iyi başlayan GAÜ oldu ve Gordon ile rakip potada üstünlük sağlayarak farkı eritmeye başladı 3.periyot 48-41 sona erdi. Son periyotta yine üstünlüğü eline alan Mapfree rakibine yaklaşma şansı vermedi ve maçtan 56-45 galip ayrılarak finale yükselen taraf oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.