Levent, Türkiye Finallerine Yükseldi..! (66-48)

BASKETBOL

Türkiye Gençler Basketbol yarı final Bölge Şampiyonası müsabakalarında yarı finalde karşılaştığı Ankara temsilcisini de mağlup eden Levent Koleji en iyi 8 takım arasına girerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Levent Koleji kız basketbol takımı Isparta’da tarih yazdı. Türkiye Gençler Basketbol yarı final Bölge Şampiyonası’nda gruptan yenilgisiz lider çıkan Levent Koleji yarı final karşılaşmasında Ankara temsilcisi Fatoş Abla Koleji’ni oldukça çekişmeli bir maç sonunda 66-48 mağlup etti.

Levent Koleji ilk periyodunu 30-28 önde tamamladığı karşılaşmanın sadece ilk periyodunda 16-17 geriye düştü. İkinci periyodu 14-11 önde tamamlayan Levent Koleji devreye 30-28 önde girdi. Üçüncü periyodu 22-12, dördüncü periyodu da 14-8 önde tamamlayan Levent Koleji karşılaşmayı da 66-48 galibiyetle noktaladı.

Levent Koleji bu sonuçla Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalarak finallerde mücadele etmeye hak kazandı. Türkiye finalleri 27 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.