Levent Ezdi Geçti..! (91-32)

BASKETBOL

Türkiye Gençler Basketbol yarı final Bölge Şampiyonası müsabakaları ikinci maçında Levent Kolej Mersin Toroslar Anadolu Lisesi’ni 91-32 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Yakın Doğu Koleji ise İzmir temsilcisine 76-51 kaybetti

Isparta’da devam etmekte olan Türkiye Gençler Basketbol yarı final Bölge Şampiyonası müsabakalarında ikinci karşılaşmalar bugün oynandı. Levent Kolej İzmir temsilcisinden sonra bugün de Mersin temsilcisini mağlup etmeyi başardı. Yakın Doğu Koleji ise İzmir temsilcisi karşısında kaybetti.

Levent Koleji Attıkça Coştukça

Levent Koleji turnuvanın ikinci gününde Mersin Toroslar Anadolu Lisesi karşısında adeta şov yaptı. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibine 59 sayı fark atarak maçtan 91-32’lik skorla galip ayrıldı. Levent Koleji yarın karşılaşacağı Manisa temsilcisi Özel Koca Türk Anadolu Lisesi’ni de mağlup etmesi halinde gruptan lider olarak çıkacak.

Yakın Doğu Koleji Kaybetti

Diğer bir temsilcimiz Yakın Doğu Koleji ise ilk gün Bursa Özel Final Anadolu Lisesi karşısında alınan galibiyet sonrası bugün İzmir temsilcisine 76-51 mağlup oldu. Yarın Antalya Koleji ile karşılaşacak olan Yakın Doğu Koleji bu maçı kazanması halinde gruptan ikinci olarak çıkma şansını sürdürecek.

Haber: Cemil GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.