Küçükler’de Final Zamanı..!

BASKETBOL

2016-17 Sezonu Küçükler Basketbol Liglerinde Şampiyonlar yarın akşam belli oluyor. Küçük erkeklerde Akdeniz-YDÜ şampiyonluk mücadelesi verirken, küçük kızlarda da GAÜ-Alsancak Belediyesi şampiyonluk için karşı karşıya gelecekler.

 



GAÜ VE ALSANCAK BELEDİYESİ RAHAT KAZANDI

Atatürk Spor Salonu’nda dün oynanan yarı final küçük kızlar karşılaşmalarında GAÜ ve Alsancak Belediyesi takımları rahat kazanarak adlarını finale yazdırdılar. Gecenin ilk yarı finali GAÜ Çetinkaya ile GAÜ küçük kız takımları arasında oynandı. GAÜ oyuna tutuk başlasa da erken toparlayarak rakibi karşısında 54-14 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrılmasını bildi. İkinci yarı final karşılaşması ise Soyer ile Alsancak Belediyesi küçük kız takımlarını karşı karşıya getirdi. Baştan sona üstün oynayan Alsancak Belediyesi rakibi karşısında hiç zorlanmadan 37-13 kazanarak finalde GAÜ’nün rakibi oldu.

 

FİNALLER YARIN AKŞAM

Basketbol Küçükler Ligi 2016-2017 Sezonu yarın akşam oynanacak kız ve erkek finalleri ile tamamlanıyor. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak finallerde ilk karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve GAÜ-Alsancak Belediyesi küçük kız takımları karşı karşıya gelecek. İkinci final karşılaşması saat 19.00’da Akdeniz-YDÜ küçük erkeklerini karşı karşıya getirecek.

Karşılaşmalar sonunda ödül töreni gerçekleştirilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.