Koopspor Final Seviyor..! (81-75)

BASKETBOL

Basketbol Kıbrıs Kupası yarı final maçında Koopspor ve LAÜ arasında oynanan çekişmeli karşılaşmadan 81-75 galip ayrılan Koopspor, finale yükselen taraf oldu. Koopspor’da Derek Williams attığı 22 sayı ile takımının galibiyetinde önemli rol üstlendi.

 



Yer: Güzelyurt Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Nusret Sırdar, Tugay Yazgan, Deniz Orhunöz

Koopspor: Kaspars Kambala(14), Mehmet, Tayfun(1), Kaan(6), Vedat(1), Andım, Tyrell Means(20), Derek Williams(22), İrfan, Vedat Kaner, Kercem(17)

LAÜ: Javante Dougles(23), Doğukan, Kemal(11), Cemal, Doğukan Demirman(4), Hasan(9), Salim, Aytaç, Ben Lewson(10), Onat, Berk(10), Nemanja Manojloviç(8)

 

Basketbol Kıbrıs Kupası yarı final maçında Koopspor ile LAÜ arasındaki mücadelenin ilk periyotunda karşılıklıklı sayılar vardı ancak periyot sonuna doğru üstünlüğü eline geçiren Koopspor bu periyotu 18-13 önde tamamladı.

2.periyotta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar karşılık basketlerle geçen periyot sonunda Koopspor soyunma odasına 47-43 önde gitti.

3.çeyrekte de yine başa baş bir mücadele vardı. Koopspor’da Tyrell Means ve Derek Williams, LAÜ’de ise Javante Dougles takımlarının sayı yükünü çeken isimler oldular ve 3.periyotu 58-57 Koopspor önde kapattı.

Son periyotta ise Koopspor oyun hakimiyetini eline geçirdi ve savunmada rakibini durdururken, hücumda ise Kercem’in de devreye girmesi ile sayılarla dönünce karşılaşmayı 81-75 kazanan Koopspor finale adını yazdıran taraf oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.