Koopspor, deplasmanda güldü..!(70-76)

BASKETBOL

Kıbrıs Vakıflar Bankası Basketbol Büyük Erkekler Ligi 12.hafta açılış maçında Koopspor deplasmanda MGA’yı 76-70 yenerek ligdeki 6.galibiyetini alarak Play-off şansını sürdürdü.

 



Maçın ilk periyotu basket açısından kısır bir şekilde başladı ve bu bölümü Koopspor 14-11 önde geçti. Oyununun ikinci periyotunda taraflar birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandılar ve devre 36-36 berabere tamamlandı. İkinci yarıya Doğukan’ın etkili oyunu ile üstün giren Koopspor kontrolü ele alarak MGA önünde üçüncü periyotu 58-53 önde bitirdi. Son bölümde de Koop daha iyi oynarken MGA’da ABD’li Jordan’ın kaçırdığı faul ve turnikeler maça damga vurdu. Koopspor bu zorlu deplasmanda rakibini 76-70 yenerek ligde 6.galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. MGA ise 7.yenilgisi ile 17 puanla haftayı bitirdi. Koopspor’da maçın yıldızı 23 sayı atan Doğukan oldu.

Ligde yarın akşam Girne Amerikan Üniversitesi – Lefke Avrupa Üniversitesi, Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda sata 20.00’de karşılaşacaklar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.