Koop ve MGA galibiyetle başladı..!

BASKETBOL

Nicosia Sports büyük erkekler basketbol ligi bu akşam oynanan karşılaşmalarla başladı. Gecenin ilk maçında MGA rakibi Lefke’yi zorlansada 74-67 galip gelmeyi başarırken, gecenin 2.maçında Koopspor deplasman’da rakibi DAÜ’yü 43-82 gibi 39 sayı farkla mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

 




MGA kazanmayı bildi (74-67)

Yer : MGA spor salonu

Hakemler : Ülviye Beşe, Hatice Üstüner

MGA : Jordan, Perqıue, Mert, Kemal, Hasan, Görkem, İlham, Erhan, Diyar, Hasan, Thomas

Lefke : Donovan, İsa, Hasan, Burak, Osman, Nevzat, Halit, Ahmet, Adnan, M.Daboviç, Tasiç, Görkem

 

MGA spor salonunda oynanan maça iyi başlayan taraf konuk ekip Lefke oldu. İlk periyotta rakibini durdurmayı başaran Lefke, hücumlarda da etkili olunca ilk çeyreği 17-26 önde tamamladı. 2.çeyrekte MGA’nın üstünlüğü vardı. Rakibini durduran MGA, hücumda’da Jordan ile bulduğu sayılarla oyunda dengeyi kursada ilk devreyi Lefke 38-41 önde tamamladı. 3.periyotta üstünlüğü elinde tutan MGA, hücumdaki etkili oyunu ile bu periyotu 59-57 önde tamamlamayı başardı. Son çeyrekte heyecan doruk noktaya ulaştı ancak daha az hata yapan MGA, maçtan 74-67 galip ayrılmayı başardı.

 

Koopspor fark attı (43-82)

Yer : Lala Mustafa Paşa spor salonu

Hakemler : Nusret Sırdar, Serdar Kiracıoğlu

DAÜ : Mustafa, Doğan, Çetin, Emir, Mehmet, Hasan, Altuğ, Munashe, Selçuk, Uğur, U.Kaya, Ahmet

Koopspor : İrfan, Onur, Mehmet,Doğukan, Peter, Andım, Mustafa, Hüseyin, Evan, Mert, Chris, Arda

 

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Koopspor, DAÜ deplasmanında maça çok hızlı başladı ve ilk periyottan farkı açarak bu çeyreği 10-27 önde tamamladı. 2.çeyrekte tempo düşüren Koopspor devreyi 21-40 önde tamamladı. 2.devrede de üstünlüğünü sürdüren Koopspor 3.çeyrekte farkı dahada çok artırarak bu periyotu 34-63 önde tamamladı. Son çeyrekte’de rakibine nefes aldırmayan Koopspor, ligin maçı olan DAÜ deplasmanından 43-82 galip ayrılarak lige galibiyetle başladı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.