KOOP Final Kapısını Araladı..! (81-27)

BASKETBOL

Basketbol U18 Kızlar Ligi’nde bu akşam oynanan play-off ikinci maçında KOOP, GAÜ karşısında farklı kazanarak seride durumu 2-0 yaptı.

YER: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Nusret Sırdar, Tugay Yazgan

KOOP SPOR: Ziba, Çisem, Suzan, Dilara, İlayda, Fatma, selma, Safiye, Şermin, Dilem, Ayşegül, Gül

GAÜ: Çığıl, Kıymet, Zeynep, Dilek, Gülsen, gizem, Hilal, Fatma, Alara

1.PERİYOT: 23-9 (KOOP)

2.PERİYOT: 21-8 (KOOP)

3.PERİYOT: 22-2 (KOOP)

4.PERİYOT: 15-8 (KOOP)

Basketbol U18 Kızlar Ligi play-off ikinci maçında KOOP SPOR ile GAÜ takımları dün akşam karşı karşıya geldiler. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Nusret Sırdar-Tugay Yazgan hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmada KOOP SPOR farklı kazandı.

GAÜ karşısında oldukça rahat bir oyun çıkaran KOOP SPOR karşılaşmayı 81-27 kazanarak seride durumu 2-0’a getirdi. Her iki takım önümüzdeki Cuma günü Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda bir kez daha karşı karşıya gelecekler ve KOOP SPOR kazanması halinde adını finale yazdıracak.

Karşılaşmanın ilk periyodunu 23-9, ikinci periyodunu da 21-8 üstünlükle kapatan KOOP SPOR ilk yarıyı 44-17 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta oyundan iyice düşen GAÜ takımı bu periyotta sadece 2 sayı üretebildi ve periyot KOOP SPOR takımının 22-2 üstünlüğünde sonuçlandı. Dördüncü ve son periyodu da 15-8 önde tamamlayan KOOP SPOR karşılaşmayı da 54 sayı farkla 81-27 kazanarak seride durumu 2-0 yaptı ve finale bir adım daha yaklaştı.

Cemil Garip

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.