Kaç üye var ?

BASKETBOL

Basketbolda Eser Taçoy ve ekibinin imza toplamak için harekete geçmesinden sonra kaç oy genel kurula götürür sorusu gündeme oturdu

14 GARANTİ 3 PLASE

Genel kurul için Mağusa Gelişim Akademisi, Yakın Doğu Üniversitesi, Koospor, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Alsancak, Soyerspor, Akdeniz Spor Birliği, TED, Çetinkaya, Küçük Kaymaklı, Levent ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi garanti oy verecek kulüpler. Ayrıca ÜNİLİG’te oynayan Rauf Denktaş Üniversitesi ile Lefke Avrupa Üniversitesi takımlarının durumu ise net değil. Bu arada U 17 Kızlar Ligi’nde oynayacak başketin köklü takımı da sayıyı artıracak

Tonguç KOTAK

Basketbolda Eser Taçoy ve ekibinin imza toplamak için harekete geçmesinden sonra kaç oy genel kurula götürür sorusu gündeme oturdu.

Eser Taçoy ve ekibi kulüpleri gezerek imza toplamaya çalışırken Arenasporkolik olarak kaç üye ile genel kurula imza topalanabilir konusunu araştırdık.

14 garanti, 3 plase

Genel kurul için Mağusa Gelişim Akademisi, Yakın Doğu Üniversitesi, Koospor, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Alsancak, Soyerspor, Akdeniz Spor Birliği, TED, Çetinkaya, Küçük Kaymaklı, Levent ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi garanti oy verecek kulüpler. Ayrıca ÜNİLİG’te oynayan Rauf Denktaş Üniversitesi ile Lefke Avrupa Üniversitesi takımlarının durumu ise net değil. Bu arada U 17 Kızlar Ligi’nde oynayacak başketin köklü takımı da sayıyı artıracak.

14 üyenin oy verecek olması halinde 8 imza genel kurulun toplanması için yeterli olacak.

Bu arada 13 Ağustos Cumartesi günü başlayacak olan U 17 Kızlar Ligi’nde mücadele etmneye hazırlanan başkentin bir başka köklü takımı da oy hakkı kazanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.