Hatay'a bu kez kaybettik: 64-78

BASKETBOL

Yakın Doğu Üniversistesi, Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Hatay karşısında farklı kaybetti

 

Salon: Mamak Belediyesi Spor Salonu

Teknik Komiser: Recep Işık

Baş Hakem: Aydın Karaşan

Yrd.Hakemler: Çağakan Ertürk, M.Onur Görmez

Yakın Doğu Üniversitesi : Asena, Dila, K.Bone, Simay, Huriye, Hülya, T.Hayes, Gizem, Yelena, A.Thomas, Şebnem

Hatay BŞB: N.Hurst, B.Öztürk, A.Vajda, C.Paris, K.Snytsina, M.Oral, G.Takmaz, D.Tongar, Ö.Karataş, N.Ölçek

 

1.periyot: 17-19

İlk devre : 31-39

3.periyot: 41-69

Maç sonucu: 64-78

 

Cemil GARİP - (KTSYD/ANKARA)

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20. hafta karşılaşmasında takımımız Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), ligde 2. sırada bulunan Hatay Büyük Şehir Belediye’yi konuk etti. Ligdeki ilk 8 iddiasını devam ettirebilmek için sahaya çıkan temsilcimiz farklı kaybetti.

İlk periyodu dengeli geçen karşılaşmada bu periyodu 17-19 mağlup kapadık. İkinci periyodun ortalarında rakibimizi yakalayıp öne geçsek de Hurst'un son bölümlerde arka arkaya bulduğu üçlüklerle devreyi 31-39 yenik tamamladık.

Çok kötü başladığımız 3'üncü periyotta oyuncularımız bir türlü sayı üretemeyince konuk Hatay takımı aradaki farkı açarak bu periyodu da 41-69 önde tamamladı.

Maçın son periyodunda oyuncularımız aradaki farkı kapatmak için büyük mücadele vermiş olsa da Hatay takımı Hurst ve Snytsina'nın attığı üçlük basketlerle buna izin vermedi ve karşılaşma Hatay'ın 64-78 galibiyeti ile tamamlandı.

Takımımızda A.Thomas attığı 25 sayıyla en fazla sayı üreten oyuncumuz oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.