Göçmen, Uzatmada Teslim Oldu..!

BASKETBOL

KKTC Basketbol Büyük Erkekler liginde 3.hafta maçında GAÜ, karşılaştığı MTV UP Göçmenköy karşısında, normal süresi 51-51 biten maçta uzatmalarda karşılaşmadan 62-55 galip ayrılmayı başardı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyotundan itibaren maçta çekişme ve heyecan vardı.

Bu periyotu GAÜ 12-8 önde tamamladı. 2.periyotta daha etkili olan daha az hata yapan MTV UP Göçmenköy oldu ve soyunma odasına 21-19 önde gitti. 2.devrede toparlanan GAÜ, rakibine daha az atma şansı verince ve hücumlarda etkili olunca 3.periyotu 36-30 önde tamamladı. Final periyotunda tam bir heyecan fırtınası vardı.

Başa baş geçen bu periyot 51-51 eşitlikle sona erince maç uzatmaya gitti. Uzatmada ise GAÜ rakibi karşısında hem savunmada hem hücumda daha etkili oldu ve maçtan 62-55 galip ayrıldı.

U-14 Ligi’nde ise Soyerspor ile TED koleji karşılaştı. Karşılaşmada rahat bir oyun sergileyen Soyerspor maçtan 60-35 galip ayrılan takım oldu.

U-18 Erkekler liginde ise Mağusa Arena’da Mağusa Gelişim Akademisi ile Akdeniz Spor Birliği karşılaştı. Baştan sona başa baş mücadele içinde geçen karşılaşmadan galip ayrılan taraf 61-50’lik skorla Mağusa Gelişim Akademisi oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.