Girne, galibiyet istiyor..!

BASKETBOL

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında Yakın Doğu Üniversitesi’ni mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini elde eden Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligin yedinci haftasında İstanbul Üniversitesi ile mücadele edecek. Karşılaşma bugün saat 16.00’da İstanbul, Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu’nda oynanacak.

 




Sezon içerisinde bazı oyuncularla yollarını ayıran Girne Üniversitesi’nde, sırp pivot Tijana Krivacevic ardından trasfer edilen ve geçtiğimiz günlerde ülkemize gelerek sağlık kontrolünden geçen Amerikalı oyun kurucu Cappie Pondexter ‘de İstanbul Üniversitesi karşısında Girne Üniversitesi forması giyecek.

İlker Gözeneli: “ En İyi Şekilde Mücadele Ederek Maçı Kazanmak İstiyoruz...”

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, İstanbul Üniversitesi ile çıkacakları maç öncesi yaptığı değerlendirmede, sahasında hiç mağlubiyet almamış bir takım karşısında mücadele ederek maçı kazanmak istediklerini söyledi. Antrenör Gözeneli, “Geçen hafta ligin önemli ve güçlü takımlarından biri olan Yakın Doğu Üniversitesi karşısında aldığımız galibiyet ile moral bulduk. Bu önemli maçta, kaybetme havasından çıkmak adına bizim için çok iyi bir motivasyon oldu. Bu galibiyetle şeytanın bacağını kırıp puana ihtiyacımız olduğu bir dönemde başarılarımıza devam etmeyi istiyoruz. İstanbul Üniversitesi sahasında hiç mağlubiyet almamış bir takım. Takım oyuncuları birbiriyle oynamaya alışkın, bu onlar için avantaj. Bizim de iki tane yeni transferimiz var, onlarda saha da yer alacak. En iyi şekilde mücadele ederek maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.