GAÜ’den “Şerebetli” Galibiyet..! (88-54)

BASKETBOL

Kıbrıs Vakıflar Bankası Büyük erkekler Basketbol liginde GAÜ rakibi Girne Üniversitesini çok üstün bir oyundan sonra 88-54 mağlup etmeyi bildi. Maçın Yıldızı GAÜ’nün genç yıldızı Alpay Şerbetçioğlu oldu ve rakip potaya tam 38 sayı bırakırken, aldığı 13 ribaunt ile birlikte geceyi double double yaparak tamamladı.

 



Yer: Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu

Hakemler: Ahmet Maslakçı, Tugay Yazgan, Deniz Orhunöz

GAÜ: Çağakan, Mehmet, Kutay, Erdem(10), Gordon Glomaziç(23), İbrahim, Mustafa, Alpay(38), Uraz, Berk, Emre(14), Batuhan(3)

GÜ: Benon(8), Jordan Bedford(11), Mert(3), Hüseyin, Hamit(6), Xavier Smıth(15), Ferit(5), Batu, Osman(4), Wıllıe Clayton(2), Günay, Goğukan

 

Karşılaşma her iki takımın karşılıklı sayıları ile başladı ve ilk 5 dakika 10-8 GAÜ’nün üstünlüğü ile geçildi ve bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü eline alan GAÜ, periyot sonunda 26-18 üstünlük sağladı. İlk devre sonuna kadar farkı giderek açan GAÜ, devreyi 44-28 önde tamamladı. 2.yarıda da rakibine defansta adeta potayı göstermeyen GAÜ, hucümda da özellikle Alpay ve Glomazic ile rakibini adeta perişan etti ve karşılaşmadan 88-54 galip ayrılmayı bildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.