FLAŞŞŞ…Koopspor’a yine red çıktı..!

BASKETBOL

Basketbol Federasyonu Koopspor’un transfer etmek istediği ancak yapılan itirazlar sonucu incelemeye aldığı ve genel ceza kurulu’na kadar giden Angelo Curtis Warner transferini reddetti.

 




Basketbol Federasyonu yönetim kurulu yaptığı toplantıda aldığı kararı bugün açıkladı.

Gerekçeli kararda konunun Genel Ceza Kurulu’nun yetkisi dışında olduğu ve Ceza Kurulu’nun gerekçeli kararında olduğu gibi tüzük değişikliklerinin resmi gazetede yayınlatma zorunluluğunun bulunmadığına vurgu yapıldı.

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, Warner transferi ile ilgili olarak 14 Ocak tarihinde federasyona yapılan başvuruda sağlık raporunun bulunmadığı, 19 Ocak tarihinde gelen sağlık raporu başvurusunda ise ligler başladıktan sonar 45 gün içinde yapılması gerektiği ve 19 Ocak tarihinde de bu sürenin dolduğu belirtildi.

Federasyon Warner transferinde yapılan iki başvuruda yer alan sporcu imzalarının da sporcunun pasaport ve/veya ehliyetlerindeki imzalarla uyuşmadığını belirterek Warner’a 15 Ocak 2016 tarihinden sonra lisans çıkarılmasının mümkün olamayacağı görüşüyle başvurunun reddine karar verdi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.