Falyalı Ailesinden Şampiyon’a Ödül..!

BASKETBOL

KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını Falyalı Ailesi bağrına bastı. The Taste Restoran’ta gerçekleşen organizasyonda Özge Taşker Falyalı, Başkan Ruhsar Vudalı ve Şampiyon takıma nezih bir yemek ortamında ödüllerini de takdim etti.

KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsar Vudalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Falyalı ailesine teşekkür ederek birde açıklama yaptı.

Vudalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını ve KKTC Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulunu sürekli takdir eden, yanımızda olan Özge Tasker Falyalı ve Halil Falyalı’nın davetleriyle olağan üstü başarımızı Federasyon yönetim kurulu, antrenör, takımı oyuncuları ve aileleriyle The Taste Restoran’ın muhteşem ortamında kutladık.


İlginiz ve maddi yardımlarınız için çok sağ olunuz Les Ambassadeurs Hotel & Casino ve Falyalı ailesi, iyiki varsınız.
KKTC Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu olarak geçen yıl zor bir yola çıktığımızın bilincindeydik. Uzun yıllardır Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu liginde KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sponsorlarla devam etmişti, ilk kez 2019-2020 sezonun da BİZLER sponsorsuz tarih yazarak 19 maç 19 galibiyetle bitirerek süper lige yükseldik. Mücadelemizde inandıklarımıza inan, güvenen, katkı koyan herkese teşekkürler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.