Euroleague’de Dev Türk Derbisi..!

BASKETBOL

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu FIBA Euroleague’de altıncı hafta heyecanı, YDÜ-Fenerbahçe maçıyla ile devam edecek. İki Türk takımının karşı karşıya geleceği önemli müsabaka, yarın KKTC saati ile 17.30’da, Türkiye saati ile 18.30’da İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma BRT 1 HD kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 



İki takımında birer yenilgisinin bulunduğu grupta, YDÜ topladığı 9 puanla averaj farkıyla ikinci sırada, Fenerbahçe de 9 puan ile üçüncü sırada bulunuyor. Fenerbahçe ile çıkacakları önemli maçı değerlendiren YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, önemli ve dikkat edilmesi gereken bir maç olduğunu söyledi.

Milli Takım’da sakatlanan Hollingsvorth’un sakatlığının devam ettiğini belirten Kalaycıoğlu, YDÜ’nün Türkiye Ligi’nde en az sayı gören ve savunması güçlü olan bir takım olduğunu ifade eden Kalaycıoğlu, “Savunma bu maçın anahtarı. Savunma özelliğimizi bu maçta sahaya yansıtmak için gereken özeni göstereceğiz. Maçın başında göstereceğimiz performans çok önemli. Rakibimiz de iyi bir kadroya sahip, onlarda gerekli hazırlıklarını yapmıştır. Dikkatli olup, gereken mücadeleyi göstererek kendi evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz. Kaliteli ve mücadelesi yüksek bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.