Basketbol’da rezillik diz boyu oldu..!

BASKETBOL

Nicosia sport büyük erkekler final serisinin 4.maçı yine ertelendi. Daha önce KOOP Koçunun sağlık nedenleri ile ertelenen final bu kez de YDÜ Koçunun aynı gerekçeyi sunması ile yine ertelendi. Basketbol federasyonunun aldığı bu keyfi kararlarlara Basketbol severlerden büyük tepki gelirken, Basketbol’un düşürüldüğü durumun içler acısı olduğu görüşü ve bu tür keyfi kararlarla Basketbol’un tüketildiği düşüncesi hakim oldu.

 





Basketbol büyük erkekler final serisinin 4.maçı YDÜ’ nün talebi üzerine ertelendi. YDÜ’nün koçu Ahmet Gürelalp’ın sağlık sorunları nedeniyle yurt dışına gidecek olmasını gerekçe gösteren YDÜ yönetimi, gerekli belgeleri Basketbol federasyonuna sunarak erteleme talep etti. Bunun üzerine toplantı gerçekleştiren Basketbol federasyonu bu akşam oynanması gereken final serisinin 4.maçını ertelediğini ve karşılaşmanın Pazartesi akşamı oynanacağını duyurdu.

Hatırlanacağı gibi final sersinin 3. Maçı Koopspor’un koçu Emrah Güven’in rahatsızlığı nedeniyle ertelenmişti. Basketbol federasyonunun aldığı bu keyfi kararlara Basketbol severlerden büyük tepki gelirken, Basketbol’un düşürüldüğü durumun içler acısı olduğu görüşü ve bu tür keyfi kararlarla Basketbol’un tüketildiği düşüncesi hakim oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.