Başkent’ten LAÜ Geçti..! ( 72-73 )

BASKETBOL

Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nde LAÜ konuk olduğu Koopspor’u 72-73 mağlup ederek Başkent’ten galibiyetle dönmeyi başardı. LAÜ’de Jovente Douglas attığı 34 sayı ile gecenin yıldızı oldu.

 




Yer: Atatürk Spor Salonu
Hakemler:
Nusret Sırdar, Çetin Yardım, Salih Işık
KOOP:
Kercem İnancı (19), Kemal Taşçı (11), Kaspars Kambala (7), Mehmet Koroğlu, Kaan Sütcü (2), Vedat Kayapınar, Andım Eryılmazlar, Enes Bulan, Tyrell Means (7), Derek Williams (26), Berk Akçaba, Tuğberk Aybars
LAÜ:
Jovante Douglas (34), Doğukan Nişancı, Mehmet Ali Erenay, Kemal Sanıvar (3), Mustafa Kılıçaslan, Doğukan Demirman (2), Hasan Kasap (5), Peter Olisemeka (10), Aytaç Çavuş, Ben Lawson (8), Onat Serin, Berk Argın (11)


Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nin 7’nci hafta mücadelesinde Koopspor, Lefke Avrupa Üniversitesi’ni (LAÜ) konuk etti. Atatürk Spor Salonu’nda çekişmeli geçen karşılaşmanın sonunda 73-72’lik skorla galip gelen taraf LAÜ oldu. Karşılaşmanın ilk periyotunda çekişme vardı ve bu periyotu 12-13 LAÜ önde tamamladı.2.periyotta daha etkili olan taraf Koopspor’du ve özellikle Derek Williams ile bulduğu sayılarla ilk yarıyı 32-29 önde tamamladı. 2.yarıda karşılıklı basketlerin atıldığı periyotta adeta Derek Williams ile Jovante Douglas’ın düellosu izlendi ve bu periyotuda Koopspor 52-48 önde tamamladı. Son periyotta ise LAÜ rakibine göre daha az hata yaparken, Douglas’ın sergilediği müthiş performansla sahadan 73-72 galip ayrılmayı başaran LAÜ oldu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.