Amerikan Future College Yarı Final Hedefliyor..!

BASKETBOL

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The American Future College Yıldız Kız Basketbol Takımı okullarını ve ülkemizi Türkiye’de başarı ile temsil etmeye devam ediyor.

 




KKTC Şampiyonu olarak Mart ayı içerisinde Türkiye’nin Şanlıurfa ilinde yapılan Türkiye Yıldız Kız Basketbol yarı finallerinde mücadele eden GAÜ okullar grubuna bağlı American Future College Yıldız Kız Basketbol takımı rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayarak namağlup bir şekilde grubunu 1. tamamlayarak Türkiye’nin 8 takımından biri oldu.

16-23 Nisan tarihlerinde Türkiye Yıldız Kız Basketbol Finallerine katılma hakkı kazananarak Ankara, Beytepe Ortaokulu, İstanbul, Çapa Atatürk Ortaokulu, İstanbul, Bayrampaşa Mehmet Akif İnan Ortaokulu, Ankara, Özel Çankaya Bilişim Ortaokulu, Mersin, Aliye Pozcu Ortaokulu, İzmir, Bergama Mualla Ersezgin Ortaokulu, Ankara , Özel Arı Ortaokulu ‘nun yer aldığı Türkiye’nin en iyi 8 okulunun yer alacağı finallere iddialı bir şekilde hazırlanan American Future college kız Basketbol Takımı geçen yıl elde ettiği Türkiye 6.’lığı derecesinin üzerine çıkarak bu yıl ki hedeflerini en az yarı final olarak belirledi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.