banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! Yılmazköy Şampiyon..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zafer Kupası Arena’da Başlıyor..!
banner98

Lefkoşa Beach Volley Arenanın bir kez daha ev sahipliği yapacağı bu dev organizasyon 4 Eylül’de oynanacak olan yarı final ve Final karşılaşmaları ile tamamlanacak. Organizasyonda ülkemizden 12 sporcu yanında Romanya ve Türkiye den 22 sporcu şampiyonluk için büyük bir mücadele verecek. Toplamda 17 takımın mücadele edeceği 6. Zafer Kupası’nda ülkemizden 10 hakem de görev yapacak.

Organizasyon için hazırlıklar tamam

Organizasyonun her yılki gibi ülkemize yakışır bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. Turnuvanın fikstür eşleşmeleri bugün saat 13.00 de yapılacak kura çekimi ile belli olacak.

Enver Kaya açıklama yaptı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizde böylesine anlamlı ve büyük bir organizasyonun düzenlenmesi ülkemiz sporu acısından son derece önemlidir.

Organizasyonda yarışacak ülke sporcularımız her zaman ki gibi başarılı olup kürsüde yer alacağına inancım tamdır. Özellikle yurt dışından ülkemiz e gelen misafirlerin ülkemizden memnun ayrılması son derce önemlidir. Organizasyonun düzenlenmesinde başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı ve yetkilileri olmak üzere Mali kaynak konusunda bizlere yardımcı olan Başbakanlığımıza ve emeği geçen bütün kesimlere teşekkür eder, bütün sporseverlerimizi bu güzel organizasyonu izlemek üzere Beach Volley Arena ya davet eder, bütün katılımcı sporculara başarılar dilerim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75