banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zafer için Isparta’ya Uçtular..!
banner98

16-22 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan lig mücadelesinde DAÜ kadın voleybol takımını Kemal Derebey, erkek voleybol takımını ise Ecevit Cankat çalıştırıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan mücadelelerde takıma DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu başkanlık ediyor.

Maçlar Kadınlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, M. Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi kadın voleybol takımları arasında gerçekleşecek.

Erkeklerde ise Doğu Akdeniz Üniversitesi, M. Sıtkı Koçman Üniversitesi, M. Akif Ersoy Üniversitesi, S. Demirel Üniversitesi, Dokuzeylül Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi erkek voleybol takımları mücadele edecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75