banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Nefes Kesen Nefes Nefese Şampiyonluk Yarışı.. Satranç Ligleri Start Aldı.. Tamara
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ’de Tek Hedef Şampiyonluk..!
banner98




Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı Kaptanı İsmail Kovancı :“Takım kaptanı olarak aldığımız sorumluluğun farkındayız. Özelde Yakın Doğu ailesine ve genelde de ülke voleyboluna bu takımın kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutlarım. Oyuncular olarak bizlere düşen sahada tüm gücümüz ile mücadele edip herkesin formasının hakkını vermesidir.” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin bu sezon pasör transferi Salih Hekimoğlu genç ve tecrübeli oyunculardan kurulan bu takımın 3 kupaya da talip olduğunu söyledi. Hekimoğlu ”Yakın Doğu Üniversitesi’nden Hakan Atamtürk, Sinem Ersoy ve Umar hoca yaptıkları güzel işbirliği ile iyi bir takım kurduklarını söylerken kendisinin de Yakın Doğu ailesine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Yakın Doğu Üniversitesi adına bu sezon forma giyecek bir başka başarılı isim Kemal Şah ise ülke voleybolu adına önemli bir adım atıldığını vurguladı. Takım sayısının da artması hem rekabeti hem de kaliteyi artıracağını düşündüğünü söyleyen Kemal Şah bunların da sporcuya verilen değeri artıracağını söyledi.

Şah ”Takımımızın kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulduğunu söyleyebilirim. Bu profesyonel yapı altında çalışarak ve savaşarak hedefimizi şampiyonluk olarak koyduk dedi.

Ertan Fellaoğlu” Öncelikle Yakın Doğu Üniversitesi böyle bir takım kurarak adamızın voleybolunun kalitesini ciddi derece üst seviyeye çektiğini düşünüyorum. Takımımızda çok tecrübeli, voleybolu benimsemiş, bunun yanında genç başarıya ve tecrübelenmeye aç isimler var.

Ben 1 yıl Galatasaray Sk da 3 yıl İBB’DE olmak üzere toplam 4 yıl ter döktüm ve tecrübeler edindim. Bunların göstereceğim performans açısından çok etkisi olacağını düşünüyorum. Takımımızın beklenildiği gibi başarılı olacağından adım gibi eminim. Bütün takım arkadaşlarımın sakatlıksız güzel bir sezon geçirmelerini dilerim

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75