banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Voleybol'da İmzalar Atılıyor..!
banner98

Önceki akşam bir radyo programına katılan Kaya, amaçlarının sağlık ortamlarda voleybol oynatmak, spor yaptırmak olduğunu vurguladı. Sağlık Bakanlığı’yla protokol konusunda daha önce anlaştıklarını ancak Sağlık Bakanı’nın karantinaya girmesi ve daha sonra da covid-19 vakalarının artmasıyla imza yapamadıklarını işaret eden Kaya, kendilerine son olarak 6 veya 7 ocak tarihinde imzanın gerçekleşebileceğinin söylendiğini kaydetti.

2021 sezonu liglerin oynatılması kararını daha önce aldıklarını söyleyen Kaya, vakaların azalacağına ve aşının da gelmesiyle covid-19 belasından kurtulacaklarına olan inancını belirtti. Kaya şunları söyledi:

“Zaman sıkıntımız yok. Her halükarda tüm yıl içerisinde liglerimizi başlatıp bitirebiliriz. Ancak voleybolu sağlıklı ortamlarda oynatmak istiyoruz. Maçları da seyircisiz olarak başlatıp, sonraki gidişata göre yeniden değerlendirme yapıp karar alabiliriz.”

Hedeflerinin ligleri oynatmak olduğunun altını çizen KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Sağlık Bakanlığı’yla imzalanacak olan protokole de değindi. 20 yıllık bir süredir istikrarlı bir şekilde ligleri oynattıklarını hatırlatan Kaya, turnuva düzenlemeyi düşünmediklerini kaydetti. Kaya şu şekilde devam etti:

“Protokole, Spor Dairesi, federasyonumuz ve Sağlık Bakanlığı’na çeşitli sorumluluklar yüklemektedir. PCR testleri en az 10-12 günde bir yapılacak. Değişen şartlara göre süreler farklı olabilir. Yapılan testler federasyonumuza ulaştırılacaktır. Olası bir pozitif vaka çıkması durumunda yine tüm voleybol kesimlerinin PCR testleri yapılacaktır. Spor salonları kendilerine ait olduğu için Spor Dairesi’nin de tesislerin hijyen ve temizliği görevini yapması gerekmektedir. Kapılarda güvenlik görevlisi ısı ölçerle ve maske kontrolü de yaparak hazır bulunacaktır.”

Yıllardır bu sporu yapan gençlerin voleyboldan kopmaması adına hareket ettiklerini vurgulayan Enver Kaya, yaz aylarında plaj organizasyonlarına da devam etmeyi istediklerini kaydetti. Türkiye’deki vakaların çokluğuna ve salgının devam ettiğine de vurgu yapan Kaya, bundan dolayı yıllardır katıldıkları Türkiye’deki organizasyonlara da katılmayı düşünmediklerinin altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75