banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar Duygularını Paylaştı..!
banner98
 




İsmail Kovancı

Benim için çok anlamlı şampiyonluk oldu. Çok çalışarak ve gerçekten hak ederek kazanılan bu şampiyonluk tüm YDÜ camiasına hayırlı olsun. Bizim her zaman yanımızda olan spor işleri müdürümüz Hakan Atamtürk, koordinatörümüz Sinem Ersoy ve Antrenörümüz Umar hocaya teşekkürü borç biliriz.14 yıl sonra kurulan ve hemen ilk yılında kazanılan bu şampiyonluk da takımın kaptanı ve bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bütün arkadaşlarımla adımızı YDÜ tarihine altın harflerle yazdırdığımıza inanıyorum.

 

Kemal Şah

Aile kavramı bir takımda olması gereken ama çoğu takımda olamayan bir özelliktir. Biz sezon başından beri büyük bir aile olduğumuzu gösterdik. Bu işe aşkla tutunduk ve çok çalıştık. Sonuç olarak da oynadığımız üç kupada da şampiyon olmamız kaçınılmaz oldu. Şimdi hedefimiz sezonun son kupası olan Süper Kupa. Bunu da kazanarak pastamızı çileğiyle süslemek istiyoruz. Tüm Yakın Doğu Üniversitesi ekibini ve takımımı gönülden kutlarım. Daha yeni başlıyoruz.

 

Salih Hekimoğlu

Ağustos ayından itibaren başlayan bu birlikteliğin sonunda amaçladığımız yere ulaştığımızı düşünüyorum. Yapılması gereken son bir görevimiz kaldı oda süper kupayı alarak bu sezonu 4 kupayla kapatmak. Uzun yıllardır bu camianın içinde yer alan bir sporcu olarak ilk defa bu kadar profesyonel çalışan bir yönetim gördüm. Bizi bir araya getiren koordinatörümüz Sinem Ersoy’da çok teşekkür ederim.

 

Boran Yıkıcı

Uzun zamandır çalışıyoruz her zaman en büyük hedefe odaklanmıştık. Bu hedef için hep çalışmalarımızı sürdürdük ve sonundan hedefimize ulaştık. Tarifi olmayan bir duygu bu emeğimizin karşılığını almak. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürler.

 

Ertan Fellahoğlu

Yeni kurulan bir takım olarak birbirimize alışmamız biraz zaman aldı. Yarı finalde 2-0 gerideyken üç maç üst üste kazanıp finale çıktık. Finalde maç kaybetmeden şampiyon olduk. Aslında bu uzun süreç birbirimize kenetlememiz ve birbirimizi oyun olarak daha iyi tanımamız için olumlu bir süreç oldu. Oynadığımız bütün kupaları kazandık. Hedefimiz 4’te 4 yapıp tüm kupaları almış olmak. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.

 

Devrim Alibaba

Benim için kariyerimdeki en anlamlı şampiyonluğum oldu. Geçirdiğim ağır iki sakatlıktan sonra kontrollerimde tekrar voleybol oynamamın zor olduğunu ve bu zor surecin hemen ardından takıma yaklaşık 3 ay önce katılıp şu an bu şampiyonlukları kutluyor olmak inanılmaz anlamlı oldu. Takım ruhu, çalışma azmi ve profesyonelce bu işe odaklanıp gerek teknik ekip, gerek yönetim ve oyuncular olarak şampiyonluklara tek tek ulaşıyoruz. Taraftar desteğiyle 2017-18 sezonunu şampiyon olarak kapatmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hedefimiz ay sonu oynanacak olan süper kupayı da kazanıp sezonu 4 ku

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75