banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Plaj voleybol ligi devam ediyor..!
banner98

 



8 Takımın mücadele ettiği ligde 2 hafta karşılaşmaları 12-13 Mart tarihlerinde Antalya da oynanacak. Erkek Takımımız Cumartesi günü oynadığı Alanya ve Boğaziçi karşılaşmalarını 2-0 la geçti. Pazar günü oynanan Lifefitness ve TVF Lisesi karşılaşmalarınıda aynı sonuçla 2-0 kazanarak ilk haftayı 4 galibiye le zirvede kapattı. Geçmiş yıllarda Team Island takımı oyuncusu olarak ligde mücadele eden şimdi Türkiye Milli takımı sporcusu olan Aliosman Nurettin’nin de yer aldığı Ankara takımı da yaptığı 4 karşılaşmayı da kazanarak haftayı 2. Sırada tamamladı.

Bayanlar Ligi 1. Hafta Karşılaşmaları Hafta Sonu Oynanacak

TVF Bayanlar Plaj Ligi ön eleme karşılaşmaları hafta sonu oynandı.8 Takımın iştirak ettiği ve A ve B Grubu şeklinde tek devreli lig usuülüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda B grubunda mücadele eden KKTC Team Island takımı oynadığı 3 karşılaşmayı da 2-0 kazanarak grubunu 1.Sırada tamamladı ve 8 takımın mücadele edeceği lige adını yazdırdı. Team Island, Edremit Voleybol, Sporland ve Team Fitness karşısında net skorla 2-0 galip geldi.8 Takımın mücadele edeceği Türkiye Bayanlar Plaj Voleybolu liginde 1.Hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75