banner108
Öne Çıkanlar Kapanış Turnuvasında Şampiyon Gingi.. Pazarı bekliyor..! Ocak farklı kazandı..! (6-1) Hamitköy start veriyor..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

NKL, Türkiye Yarı Finallerinde..!
banner98
 



13-17 Ocak tarihleri arasında Eskişehir de gerçekleştirilecek olan liselerarası futsal bölge şampiyonasında mücadele eden Namık Kemal Lisesi bayan futsal takımı grup maçlarında iyi sonuçlar alarak gruptan çıkmayı hedefliyor. Türkiye Bölge şampiyonasında mücadele etmek için Eskişehir’e giden Namık Kemal Lisesi bayan futsal takımı kafilesinde kafile başkanı ve antrenör olarak Bahire Ersöz ile 12 kız oyuncu bulunuyor.

Eskişehir’de gerçekleştirilen Türkiye okul sporları organizasyonu futsal gençler yarı final grup maçları 2 grupta 8 takımın katılımı ile gerçekleştiriliyor. Futsal genç kızlar yarı finalinde A grubunda mücadele eden Namık Kemal Lisesi bayan futsal takımı ile birlikte Sakarya Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi, Bursa İnegöl Lisesi yer alıyor.

B grubunda ise İstanbul Büyükçekmece Ruhi Sakalp Lisesi, Kocaeli Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eskişehir, Şehit Murat Tursöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karabük Ovacık Lisesi takımları yer alıyor. Türkiye Bölge şampiyonasında grubunda üç karşılaşma yapacak olan Namık Kemal Lisesi bayan futsal takımı gruptan çıkarak Türkiye finallerinde mücadele etmek istiyor. Eskişehir’de düzenlenen Futsal genç kızlar yarı finalinde mücadele eden Namık Kemal Lisesi bayan futsal takımına Süleyman Özkoç, Fırat Özatilla katkı koyarak destek oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75