banner108
Öne Çıkanlar Zelyurt Meliz Redif Koopspor Hentbolun yeni patronu Akyön..! Yalova deplasmanında mağlup olduk..! (83 – 68)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Merve-Betül Çifti Türkiye Şampiyonu..!
banner98

Sinop’ta gerçekleşen Türkiye Voleybol Federasyonu Kulüpler Ligi Şampiyonluğuna Merve-Betül çiftinden oluşan GMB Çamlık Spor takımı ulaştı. Finali GMB Çamlık Spor takımı oyuncularının oynaması ülkemiz voleybolu için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Finalde Merve-Betül çiftinden oluşan GMB Çamlık Spor takımı ile Buğra-Selin çiftinden oluşan GMB Çamlık Spor takımı karşı karşıya geldiler.

İlk seti 21-19 kazanan Buğra-Selin çifti 1-0 öne geçti. İkinci sette daha iyi bir oyun sergileyen ve geriye düştükleri seti 21-19 kazanan Merve-Betül çifti durumu 1-1’e getirdiler. Tie-break setinde Merve-Betül çifti seti 5 sayı farkla önde götürmelerine rağmen Buğra-Selin ikilisi oyundan kopmayarak seti 14-14’e getirdiler. Merve’nin sergilediği üstün performans sonucunda gelen son iki sayı sonucu set 16-14 sonuçlandı ve maçı 2-1 kazanan Merve-Betül çifti Türkiye şampiyonluğuna imza attı.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve para ödülleri takdim edildi.

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75