banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Mehmet Bolkan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraşlı Plaj Voleybol Anı Turnuvası Nefes Kesti..!
banner98

 




            Doğu Akdeniz Üniversitesi 7.Osman Maraşlı plaj Voleybol anı turnuvasına Edip Elektronik, Gürpınar Su, Roof Restorurant’ın sponsorluğunda Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) deniz tesislerinde (Beach Club) iki ayrı sahada geniş katılım ile gerçekleştirildi.



             Turnuvaya üçlü erkelerde 12, karışık çiftlerde (bayanlar-erkekler ikilide) ise 10 takım olmak üzere iki kategoride toplam 22 takım, 56 sporcu şampiyon olabilmek için mücadele etti.





7.Osman Maraşlı plaj Voleybol anı turnuvasında ilk gün toplam 22 karşılaşma oynandı. Dün sabah saat 10:00 da son altıya kalan takımların sıralamaların belli olduğu turnuvada öğleden sonra final maçları ile 18 karşılaşma toplamda 40 karşılaşma oynandı.

Turnuvayı Doğu Akdeniz Üniversitesi Spor İşleri yetkililerinin, merhum Osman Maraşlı’nın Ailesi ve sevenleri çok sayıda Voleybol severlerin de izlediği turnuvada üçlü erkeklerde Cemal-Ecevit-Dougles, çiftlerde (bayanlar-erkekler ikilide) Asya-Özkan (Doğruöz Market Kaptan) şampiyon oldu.


Turnuvada En Genç oyuncu Haluk Çakar, en iyi Amatör Züber Cankat, en iyi seyirci Dilruba Osmanağaoğulları, en güçlü erkek Dougles, en güçlü bayan Asya Karaali seçildi.



DAÜ 7.Osman Maraşlı plaj Voleybol anı turnuvası final maçları sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupalar ve para ödüllerinin Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör danışmanı Yrd.Doç.Dr.Arif Akkeleş, Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu, Eğitmenler Ecevit Cankat, Aydın Kayol, Osman Konnolu, Hasan Maydon, Enver Tatlıcılar, Serkan Ceyhun, Gamze Özyıldız, Kıbrıs Türk Spor Yazarlardı Derneği başkanı Çelen Oben, merhum Osman Maraşlı Ailesi’nden Ahmet Özkaraman, Hale Sağır, Sponsorlar Ahmet Gazioğlu, Ayşe Edip, Ali Kaşani tarafından verildi.


DAÜ 7.Osman Maraşlı plaj Voleybol anı turnuvasındaki sıralamalar şöyle :

 

Üçlü Erkekler

1. Cemal-Ecevit-Dougles

2.Kemal-Osman-Burak (Ali Yalçın İnşaat)

3.İsmail-Talat-Kemal (Selba Homes)

4.Ömer-Ferdi-Ahmet (Auto Port Cars)

5.Ahmet-Umut-Cengiz

6.Hakan-Öktem-Kunter

 

Karışık Çiftlerde (Bayanlar-Erkekler ikili)

1.Asya-Özkan(Doğruöz Market Kaptan)

2.Sıla-Kemal

3.Sude-Ferdi

4.Züber-Ecevit


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75