banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Spor Akademisi Voleybol Şubesi Açıldı..!
banner98

Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi toplantı salonunda gerçekleştirilen basın toplantısında yeni açılan Voleybol şubesi ile ilgili genel açıklamalar yapıldı. Basın toplantısına KKTC Mağusa Spor Akademisi Derneği başkanı Ahmet Ogan, Voleybol Şubesi sorumlusu ve antrenör Kemal Şah, antrenörler Ertan Fellahoğlu, Zalihe Postacıoğlu, Akademi Ailesi, Eğitmenler, yöneticiler ve üyeler katıldı.

Voleybolun Önemli İsimleri İle Çalışmaktan Gururu Duyuyorum

Dernek başkan Ahmet Ogan, 2013 yılında faaliyetlerine başlayan ve 5 yılı geride bırakan Mağusa Spor Akademisi büyüyen gelişen yapısı içerisinde futbol branşının dışında diğer faaliyetleri hayata geçirmek için yoğun bir şekilde çalışarak bugün Voleybol şubesini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Voleybolun genç dinamik ismi Kemal Şah ve ekibi ile bir yıllık çalışmanın sonucunda Voleybol şubesini hayata geçirdiklerine vurgu yapan Ahmet Ogan, bundan sonraki süreçte diğer branşlarda da faaliyet gösterebilmek için çalışmaların sürdüğünü ve Eylül ayında yeniş bir sürprizleri olacağını belirtti. Voleybol sporunun önemli isimleri ile birlikte çalışmaktan gurur duyduğunu ve son derece mutlu olduğunu belirten Ahmet Ogan, tesisleşmeye yönelik yapmış oldukları hamlenin sonuçlanan bilmesi için yönetim ile birlikte mücadele vereceklerini ifade etti. Akademinin kurulduğu günden beri faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ettiğini değişen 23/2016 dernekler yasası Tüzük’ü ile faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Ahmet Ogan, Futbol Federasyonu tarafından düzenlene U15 yıldızlar ligi ve Kadınlar liginde ikinci sezonunu geçiren Mağusa Spor Akademisi başarılı bir sezonu geride bıraktığına da vurgu yaptı.

Yıldızlar İle Başlayacağız

Mağusa Spor Akademisi Voleybol şubesi sorumlusu ve antrenörü Kemal Şah ise yapılan işbirliği içerisinde bir yıllık çalışmanın ürünü olarak Voleybol şubesini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kemal Şah, yeni sezonda Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen liglerde “Yıldızlar” düzeyinde lige katılacaklarını açıklayarak, böylesi bir ortamda bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Ahmet Ogan’a teşekkür etti.

Bilimsel Çalışmalar

Mağusa Spor Akademisi Voleybol şubesi antrenörü Ertan Fellahoğlu, bu Ailenin bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Voleybol Akademi ile yeni bir heyecan yeni bir ortam içerisinde yıldız sporcularımızı en iyi şekilde ve bilimsel olarak yetiştirmek için çalışmalarına devam edeceklerine vurgu yaptı. Ertan Fellahoğlu, yapılan çalışmalar sonucunda yeni bir platformda mücadele edecek olan yeni yıldız voleybolcuların kısa süre içerisinde adlarından söz ettireceklerinin altını çizdi.

Karakterli Sporcular Yetiştiriyoruz

Mağusa Spor Akademisi Voleybol şubesi antrenörü Zalihe Postacıoğlu ise son yıllarda yapmış oldukları Voleybol antrenmanları ile mevcut sporcuların gelişim gösterdiklerini ve artık lig arenasında kendilerini göstermeleri gerektiğini belirtti. Mağusa Spor Akademisi çatısı altında bu fırsatı yakaladıklarından dolayı mutlu olduğunu belirten Zalihe Postacıoğlu, iyi ve karakterli sporcular yetiştirmeye özen göstererek ülke sporuna kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Konuşmaların ardından katılımcıların soruların yanıtlanması ile basın toplantısı tamamlandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75