banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaya; ‘’Beyaz Sayfa Açmayacağız’’
banner98

Enver Kaya “Kesinlikle beyaz sayfa olmayacak. Biz emeğe, katkıya önem veren bir yönetimiz ve bu ligleri oynayacağız ve tamamlayacağız. Türkiye’deki gibi bir beyaz sayfanın kimseye faydalı olacağını düşünmüyorum” diyerek “Herkesin bir emeği var yatırımı var adaletli olacağını düşünmüyorum” dedi.

Dünya ile birlikte ülkemizde de bir normalleşme sürecinin olduğunu belirten Enver Kaya “Her branşın kendine özgü temel teknikleri ve oynama şekilleri vardır. Hükümetin vereceği kararlar son derece öndemlidir” dedi.

Salon sporlarının faaliyetlerinin tümünün devletin salonlarında yapıldığını kaydeden Enver Kaya “Salonların açılımı ve dezenfektasyonu devlet tarafından yapılacak. Aldığımız bilgilere göre 15 gün daha salonların açılmayacağı yönündedir. Açıldığı zaman yeniden bir planlama yapacağız” dedi.

“Peyder pey temasın az olduğu spor branşlarımızı açarak sporcularımızı sporla buluşturmamız lazım. Salonların 15 gin sonra açılması durumunda hangi ekonomik bütçelerle bunun altından kalkacaktır” diyen Kaya “Belki bu zor günlerdeki sıkıntılar da göz önüne alınarak değerlendirme yapılır. Ve ödemelerimiz gününde yapılır” dedi.

Voleybol liglerinde final maçlarının kaldığını kaydeden Enver Kaya “Bayanlarda ve erkeklerde finalistlerimiz kalmıştır. Sağlıklı bir şekilde gireceksek finallleri oynayarak süper kupayı da oynayıp bitireceğiz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75