banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gururumuz oldular..!
banner98





Dün gerçekleştirilen eleme müsabakalarında Kemal Devrim ikilisi tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu ve Dünya Şampiyonası’nda ana tabloda yer almaya hak kazandı. İkinci gelen takım ise şampiyonada yapılacak eleme maçlarına katılacak ve ana tabloya girmeye çalışacak.

Türkiye adına yarışacak dört takımdan ikisi daha önce belirlenmiş ve son takımı belirlemek için de dün eleme müsabakaları yapıldı. Kemal ve Devrim ikilisi 10-15 Mayıs tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Dünya Plaj Voleybol Şampiyonası’nda mücadele etme hakkı kazandı.

Voleybol Federasyonu başkanı Enver Kaya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Dört yıl önce amaçladığımız hedefe şimdi ulaştık. Bu gurur ülke sporu adına bizleri son derece mutlu etmiştir” dedi. Kaya Dünya Plaj Voleybol Şampiyonası’nın olimpiyattan sonraki en büyük organizasyonu olduğunu hatırlatarak “geçen yıl hatırlanacağı gibi ülkemiz sporcusu Ali osman bu organizasyonda yer almıştı. Bu yıl iki sporcumuzla bu arenada yer almakla hepimizin gurur kaynağı olması gerekir” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75