banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Cihangir
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gözler yarı finallerde..!
banner98








 Lig klasmanı sonucunda erkeklerde klasmanı 1.Sırada tamamlayan GMBÇS kendi evinde YEBVK‘yi konuk edecek. Müsabaka Perşembe akşamı saat 20.00 de Magosa Arena da oynanacak. Erkeklerin diğer karşılaşmasında klasman ikincisi Vakıflar Lefkoşa da DAÜ‘ni konuk edecek. Bayanlarda klasmanı yenilgisiz lider tamamlayan YDÜ, yarın akşam Lefkoşa da Vakıflar ile karşı karşıya gelecek. Bayanların diğer karşılaşması Magosa Lala Mustafa Paşa Spor Sarayında DAÜ ile GMBÇS arasında oynanacak.

Play Off Yarı Final karşılaşmalarında kazanılmış 3 maça ulaşan adını lig finaline yazdıracak. Play off yarı final karşılaşmalarına klasmanda elde ettikleri galibiyet avantajı ile erkeklerde GMBÇS ile Vakıflar, bayanlarda ise YDÜ ve DAÜ rakipleri karşısında seriye 1-0 üstünlükle başlayacak. Play Off Yarı Final karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından final karşılaşmaları oynanacak.

Gençlerde 4. Hafta Müsabakalarına Oynanacak 2 Karşılaşma İle Devam Edilecek 

Genç Bayanlarda klasman müsabakalarına oynanacak olan 2 karşılaşma ile devam edilecek. DAÜ genç bayanları ilk devre oynadıkları 3 karşılaşmayı da kazanarak liderliğini devam ettirdi. Genç Bayanlarda bu hafta GMBÇS ile YEBVK, DAÜ ile Vakıflar bayanları karşı karşıya gelecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75