banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Genç Voleybolcularımız döndü..!
banner98




Grup Eleme müsabakalarında oynadığı 5 karşılaşmanın 4’nü kazanan gençlerimiz grubu ikinci sırada tamamladı. Eskişehir Anadolu Ünüversitesini 3-2, Afyon Belediyesi ve Bileceik Gençlik Kulübünü 3-0, Kütahya Simav’  ı 3-1 lik skorlarla mağlup eden gençlerimiz Ankara Milli Piyongo karşısında 3-0 mağlup oldu ve grubu ikinci sırada tamamladı. 

Yıldızlarımız Karaman yolcusu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenelenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası grub Eleme müsabakalarına katılacak olan KKTC Voleybol Federasyou Yıldız Kız ve Yıldız Erkek karmaları 17 Mayıs Çarşamba günü adadan ayrılıyor. Yıldnızlarımızın hedefi 2 Haziran da düzenlenecek olan Final Grubuna yükselmek.

Yıldız Erkek Karması antrenörlüğünü Hasan Küdenler, Yıldız Kız Karmasının antrenörlüğünü Serpil Kayalp’ın yapaacağı kafilede 24 sporcu yer alacak. Kafile başkanlığını Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Hasan Zabitoğlu yapacak. Kafile yarın sabahı hava yolu ile adadan ayrılacak.

KKTC Voleybol Federasyonun 2 Haziran da Bursa da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasını finallerine doğrudan katılacak olan diğer yıldız takımı hazırlıklarına devam ediyor. KKTC Voleybol Federasyonu’nda hedef Türkiye yıldızlar finallerinde erkeklerde 2, kızlarda ise 1 takımla yer almak olacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75